Elérhetőségeink: Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 Balassagyarmat, Rákóczi u. 57. Mobil: +36 20 472 7204 E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

 

 

FÜGGÖNYÖK

Otthonunk nagyon fontos részei a különféle textíliák, mivel melegségükkel, puhaságukkal biztonságérzetünket teremtik meg.

A függöny kifejezetten meghatározó eleme az egyedi hangulat megteremtésének.
Egy helyiségbe lépve tekintetünkkel ösztönösen a fényt, keressük, így figyelmünk központjába kerülnek a nyílászárók és környezetük.
A függöny jelenléte kultúránkban természetes, a fény tompítása, a hőszigetelés, az intimitás őrzése mellett nagyon fontos szerepe van dekorálásban díszítésben,
A függönyök cégünk legfontosabb termékei, választékunk hatalmas, mind a fényáteresztő, mind a sötétítők terén, és büszkén jelenthetjük ki, hogy cégünk termékei között minden vásárlónk megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
Manapság a függönyözés módjai is igen változatosak, minden lakberendezési stílushoz találni megfelelőt; lehet az otthonunkban klasszikus, szövött textilfüggöny, fényáteresztő vagy sötétítő formájában, vagy dönthetünk reluxa, roletta, raffroló, bambuszroló, pliszé, szalagfüggöny, lapfüggöny mellett is.
A gondosan megtervezett, kiválasztott függöny teljesen átváltoztathatja a helyiségek összképét, érdemes már eleve egymáshoz illő függöny, szőnyeg, bútorhuzat, díszpárna választásában gondolkodni.
Egy rossz választás persze kedvezőtlen irányba is fordíthatja a hangulatot, de erre nem szeretnénk kitérni, hiszen azért vagyunk, hogy az anyagválasztástól, tervezéstől, a kivitelezésen át a szerelésig segítsünk kedves vásárlóinkat, és ilyesmi nem fordulhasson elő.