Szolgáltatásaink, Üzleteink

Minőségi függöny varrás teljes körű kivitelezéssel (varrástól a felrakásig)

Helyszíni felmérés

● Szaktanácsadás

● Igény esetén lakberendezés

● Karnis gyártás-felszerelés

● Akár régebben, akár újabban nálunk készítettett függönyök és sötétítők tisztítása és vasalása

● Szivacsbehúzás

● Varrás

● Babzsák készítés

Boltjainkban több száz fajta FÜGGÖNY, DEKOR és SÖTÉTÍTŐ-anyagot kínálunk, rendkívül gazdag szín, minta és méretválasztékban. A hagyományos jacquard függönyök még mindig kedveltek vásárlóink körében, az alap voile és organza fényáteresztők, napi termékeink. A különböző hímzett nyomott és nyírt modellek mindig igazodnak az aktuális divatirányzatokhoz. Nálunk készletről azonnal vihetők. Azonban ha mégsem sikerül a polcokon megtalálni a megfelelőt, üzleteinkben számtalan mintasál között választhatják ki otthonuk számára a legtökéletesebb színű és mintájú kelmét. Régi becses bútoraik számára kínálunk kiváló minőségű bútorszöveteket.

MÉTERÁRU kínálatunk összeállításakor figyelembe vettük, hogy az aktuális évszak kelméi mellett, mindig helyet kapjanak állandó termékeink. A polcainkról nem hiányozhat a nap mint nap keresett kedvező áron elérhető gabardinszövet, nehézselyem, szaténgeorgette, muszlin, csíkos szövetek, mintás vásznak, bélések, tüll, filc, angin, molino, vetex.

Széles KARNIS-VÁLASZTÉKUNKBAN mindenki megtalálja az otthonának megfelelőt! Legkedveltebb termékeink az általunk gyártott alumínium karnisok amelyeket oldalfalra, vagy mennyezetre, egysoros, vagy többsoros változatban, elhúzószerkezettel, vagy anélkül kínálunk. Ezeket egyedi méretben és formában tudjuk elkészíteni, igazodva a megrendelő kívánságaihoz. Rúdkarnisaink között kedveltek a hagyományos fa rudak, a kovácsolt vas hatású karnisok, melyek sokfajta végzáróval kombinálhatóak, fekete, antik réz és matt króm színben kaphatók. Egyszerűbb fa töltésű műanyag karnisaink, igen kedvező áraik miatt keresett termékek a boltjainkban. Az aktuális trendet követő karnisaink közül a minimál stílusú, inox, vagy venge színű modellek a legkeresettebbek. Forgalmazunk még lapfüggönyökhöz panelkarnist, és több fajta rolókarnist. Karnisainkat igény szerint fel is szereljük.
● karnis gyártás egyedi méretben és színben
● karnis felhelyezés, szerelés
● függöny varrás
● függöny felrakás
● helyszíni felmérés, tervezés, tanácsadás
● szivacsok méretre vágása
● kiszállítás

Nálunk OTTHONA minden helyiségét meglepheti valami apró ajándékkal. NAPPALIBA vastag zseníliaszőnyeget, puha takarót, mutatós díszpárnát ajánlunk. SZOBÁKBA gyapjú pehelygarnitúrákat, melyhez selymes ágynemű dukál. A megvetett ágyakat lefedhetjük minőségi ágytakarókkal vagy egyszerűbb szövött anyagokkal. FÜRDŐSZOBÁNKAT elvarázsolhatjuk első osztályú törölköző garnitúrákkal és ehhez a színben illő kádkilépővel. KONYHÁNK is biztosan örülne egy új konyharuha szettnek, ÉTKEZŐNKBEN, és KERTI BÚTORAINKON jól mutatna egy-egy mintás ülőpárna, vele harmonizáló terítővel, alátéttel. Mindezt nálunk egy helyen készletről.

Szorgos kezű hölgyvásárlóink szívesen térnek be hozzánk, hogy HOBBIJUKHOZ a megfelelő minőségű alapanyagokat be tudják szerezni. Különböző vastagságú és színű fonalaink kedvező áruk miatt nagyon kedvelt termékeink. A szivárvány minden színében kínálunk hímzőfonalakat. Gyöngyöket és gyöngyfűző kellékeket nagy választékban forgalmazunk. RÖVIDÁRU kínálatunkkal minden igényt kielégítünk, húzózáraktól a cérnákig, cipőfűzőtől a csipkékig nálunk mindent megtalál.

Elérhetőségeink:

Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991
Balassagyarmat, Rákóczi u. 57. Mobil: +36 20 472 7204

E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com