Elérhetőségeink: Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

 

 

Nagyméretű szőnyegek

​Olyan szőnyeget szeretnének mint egy absztrakt festmény, egy régi csempe, netán egy kopott, antik perzsa, vagy klasszikus fekete-fehérben gondolkodnak? Bármi lehetséges. Szemkápráztató darabokat kínálunk, prémium mindőségben.

Ebben a kategóriában kedves vásárlóink csodaszép, változatos színű, és mintájú, nagyméretű szőnyegeinket találhatják, melyeket elsősorban nagy terekbe ajánlunk: családi házak nappalijába, irodák közösségi terébe, üzletek vendégterébe.

Két méretben kaphatóak: M (130 x 190 cm-es), és XL (200 x 300 cm-es).

Ezek a szőnyegek igazi különlegességek; "Easy Clean" folttaszító bevonatuknak, és különleges szövésüknek köszönhetően selymes, bársonyos tapintásúak, minden egyes darab hátulján csúszásgátló réteg szavatolja biztonságunk. 

Könnyen tisztíthatóak, rendkívül strapabíróak, de szépségük megőrzéshez néhány tanácsot mindenképpen be kell tartanunk:

Szőnyegtisztítási javaslatok:

Elsőként itassuk fel a kiömlött folyadékot a szőnyegről egy tiszta papírtörlővel, majd tiszta vízzel és tiszta ronggyal finoman dörzsöljük át.
Ha a szőnyeg hosszabb használat után elkoszolódott és mosást igényel, a következők szerint járjunk el:
Mosógépben kímélő programon elkülönítve, maximum 30˚C-on, vagy kézi mosással mosható. (nagyméretű szőnyegeink az erre alkalmas önkiszolgáló mosodák 16kg-os gépeiben egyszerűen kimoshatók)
Tisztításhoz ne használjunk fehérítőt, vagy egyéb folttisztító vegyszereket.

Mosás után alaposan rázzuk le a vizet a szőnyegről, száraz, egyenes felületen, vagy felakasztva szárítsuk, közvetlen napfénynek nem kitéve.