Rólunk

Cégünk, már több mint 25 éve van jelen a textilpiacon.

A kezdetekben saját importból származó kis- és nagykereskedelemmel foglalkoztunk, ma a fő tevékenységünk (kétvárosban: Vác és Balassagyarmat) függöny, karnis, lakástextília, rövidáru, méterárukiskereskedelem. Hosszú évek óta a vevők igényeihez igazodva vállalunk helyszínifelmérést, függönyvarrást – felrakást, karnisgyártást – helyszíni szerelést. Igen kedvező áraink mellett, cégünk magas színvonalú minőségi munkát végez.

Az elvégzett munkáink között szerepelnek:

CSALÁDI HÁZAK, LAKÁSOK, IRODÁK, GYÁRRÉSZLEGEK, KÖZINTÉZMÉNYEK, HIVATALOK, MŰVELŐDÉSI HÁZAK, SZÁLLODÁK, PANZIÓK, ÉTTERMEK, ISKOLÁK, ÓVODÁK ÉS BÖLCSŐDÉK IS. EGYEDI ELKÉPZELÉSEK megvalósítását is vállaljuk.

Keressen bennünket bátran, akár személyesen, telefonon vagy írásban, mindig szívesen állunk rendelkezésére.

Elérhetőségeink:

Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 Balassagyarmat, Rákóczi u. 57. Mobil: +36 20 472 7204

E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK:

Ha textilekről, függönyök készítéséről van szó, kizárólag Ti jöhettek számításba. Ritka az ilyen kedves, profi, gyors, segítőkész és pontos csapat. A minőség mindig kifogástalan, gyönyörű a végeredmény, legyen szó bármiről. Köszönjük szépen a munkátok, minden nap gyönyörködünk benne! (Nagygyörgy Réka)

Kedves Aphrodite Csapat!
Szeretném megköszönni azt a páratlan kiszolgálást, amit ez a fantasztikus csapat nyújtott nekem és a páromnak. Az üzletbe belépve egy nagyon kedves családias légkör fogadott. Segítőkész kiszolgálást kaptunk és rengeteg jó tanácsot. A végeredmény lenyűgöző lett. Gyönyörű függönyöket kaptunk, nem tudunk betelni a látvánnyal. A szerelés fantasztikus jó hangulatban telt. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen csodás “öltözéket” kapott az otthonunk! Nagyon sok köszönettel és szeretettel: Maczkó Anett

facebook/aphroditetextilhaz oldalról (ide másolt) vélemények:
Az elmúlt két évben két komolyabb megbízást adtunk le a Textilház felé, mindkét esetben tökéletes, az elképzeléseinknek maximálisan megfelelő eredményt kaptunk és ami még fontosabb, az ígért határidőre elkészültek! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a profi csapatot! (Tavaszi Nikoletta)

Google-ről (ide másolt) vélemények:
Elõszõr jártam itt, kedvezőek a tapasztalataim, udvarias a kiszolgálás az árú választék bő. (Nagy János)

Figyelmes,segîtőkész személyzet,kultúrált környezet. (Kollár Mihály)

A minap betértünk a lányommal függönyt vásárolni, szuper kiszolgálás, jó árak, kellemes légkör. Ide biztosan ellátogatunk majd ha bármire szükségünk lesz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! (Szabó Ildi)

Szuper függönyök, nagy választékban. (Ábrahám Miklós Ottó)

Nemrossz (Bregó Tamás)

Legjobb a környéken. (Kovács Zoltán)

facebook-ról (ide másolt) vélemények:

Mindig itt vásárolok... Kedves segítőkész kiszolgálás... és az árukészlet... hibátlan.. Csak így tovább.. köszönöm,hogy Vagytok!!! (Nagy Marianna)

Anyag hiba reklamáció után az üz vezető és az eladók rövid úton rendezték a dolgot !! Korrekt-vevőbarát kiszolgálás! Köszönöm a gyors és kedvező ügyintézést! Tisztelettel: Katona László. MINDENKINEK AJÁNLOM!!