Elérhetőségeink: Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

 

 

Rólunk

 

Kezdjük a bemutatkozást talán cégünk nevével, melyet néhányan kicsit fellengzősnek találhatnak.

A szerelem istennőjének esete a textilházzal?
Lehet, hogy fura, pedig szerelem ez a javából, másképp nem is dolgozhatnánk már harminc éve a szakmában.

Beleszerelmesedtünk. Bele bizony. A különféle kelmékbe, tapintásukba, ragyogó színeikbe, a suhogásukba, lebbenésükbe. A lehetőségek szinte végtelen játékába, mely során kedvünkre kísérletezhetünk különféle textilekkel, alakíthatunk át tereket, otthonokat.

Sokszor tudomást sem veszünk róluk, pedig a textilek születésünktől kezdve körülvesznek, és fontos szerepük van életünkben.
Kísérnek első babatakarónkon, ruháinkon, a fehér vászon hűvösségén, vagy épp a meleg flanel puhaságán át.
A függönyön át beszűrődő napfény játékától, első pörgős szoknyánk, vasalt ingünk, első farmerünk, legelső motorunk bőrjének érintéséig.
Emlékszünk nagymama szigorúan ünnepi, súlyos damasztterítőjére, a sejtelmes menyasszonyi fátyolra, a vőlegény sikkes öltönyére, és, a sötétítő cinkos biztonságára.

Mi részesei szeretnénk lenni az önök örömének, emlékeinek. Szerényen, vagy ahogy sikerül, beleszerelmesedve vásárlóink egyediségébe, fantáziájába. Tervezni, segíteni, megtalálni együtt az elégedettség örömét, legyen az egy szoknya, egy nadrág, vagy egy otthon.

Hát így állunk a "szerelemmel".


Történetünk dióhéjban: cégünk kezdetben saját importból származó kis- és nagykereskedelemmel foglalkozott, ma fő tevékenységünk (Vácott és Balassagyarmaton) függöny, karnis, lakástextília, rövidáru, méteráru- kiskereskedelem.
Hosszú évek óta a vevők igényeihez igazodva vállalunk helyszíni felmérést, függönyvarrást – felrakást, karnisgyártást – helyszíni szerelést.

Referencia-munkáink között szerepel családi házak, lakások, irodák, gyárrészlegek, közintézmények, hivatalok, művelődési házak, szállodák, panziók, éttermek, iskolák, óvodák és bölcsődék dekorálása. Igyekszünk kedvező árakon, magas színvonalú munkát végezni.

Tegyen próbára bátran, keressen meg akár személyesen, telefonon akár írásban, mindig szívesen állunk rendelkezésére.


Elérhetőségeink:

Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991
Balassagyarmat, Rákóczi u. 57. Mobil: +36 20 472 7204

E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com


VÉLEMÉNYEK RÓLUNK:

"Ha textilekről, függönyök készítéséről van szó, kizárólag Ti jöhettek számításba. Ritka az ilyen kedves, profi, gyors, segítőkész és pontos csapat. A minőség mindig kifogástalan, gyönyörű a végeredmény, legyen szó bármiről. Köszönjük szépen a munkátok, minden nap gyönyörködünk benne! " (Nagygyörgy Réka)

Kedves Aphrodite Csapat!


"Szeretném megköszönni azt a páratlan kiszolgálást, amit ez a fantasztikus csapat nyújtott nekem és a páromnak. Az üzletbe belépve egy nagyon kedves családias légkör fogadott. Segítőkész kiszolgálást kaptunk és rengeteg jó tanácsot. A végeredmény lenyűgöző lett. Gyönyörű függönyöket kaptunk, nem tudunk betelni a látvánnyal. A szerelés fantasztikus jó hangulatban telt. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen csodás “öltözéket” kapott az otthonunk! Nagyon sok köszönettel és szeretettel: Maczkó Anett"

facebook/aphroditetextilhaz oldalról (ide másolt) vélemények:
"Az elmúlt két évben két komolyabb megbízást adtunk le a Textilház felé, mindkét esetben tökéletes, az elképzeléseinknek maximálisan megfelelő eredményt kaptunk és ami még fontosabb, az ígért határidőre elkészültek! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a profi csapatot! "(Tavaszi Nikoletta)

Google-ről (másolt) vélemények:
Elõszõr jártam itt, kedvezőek a tapasztalataim, udvarias a kiszolgálás az árú választék bő. (Nagy János)

Figyelmes,segîtőkész személyzet,kultúrált környezet. (Kollár Mihály)

A minap betértünk a lányommal függönyt vásárolni, szuper kiszolgálás, jó árak, kellemes légkör. Ide biztosan ellátogatunk majd ha bármire szükségünk lesz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! (Szabó Ildi)

Szuper függönyök, nagy választékban. (Ábrahám Miklós Ottó)

Nemrossz (Bregó Tamás)

Legjobb a környéken. (Kovács Zoltán)

facebook-ról (másolt) vélemények:

Mindig itt vásárolok... Kedves segítőkész kiszolgálás... és az árukészlet... hibátlan.. Csak így tovább.. köszönöm,hogy Vagytok!!! (Nagy Marianna)

Anyaghiba reklamáció után az üz. vezető és az eladók rövid úton rendezték a dolgot !! Korrekt-vevőbarát kiszolgálás! Köszönöm a gyors és kedvező ügyintézést! Tisztelettel: Katona László. MINDENKINEK AJÁNLOM!!