Elérhetőségeink: Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

 

 

Szolgáltatásaink

● Függönyvarrás, teljeskörű kivitelezéssel (varrástól a felszerelésig)

● Helyszíni felmérés, tervezés

● Szaktanácsadás

● Igény esetén lakberendezés

● Karnisgyártás, felszerelés

● Cégünk által készített függönyök és sötétítők tisztítása, vasalása

● Szivacsbehúzás

● Varrás

● Babzsák készítés

Üzletünkben több száz fajta FÜGGÖNY, DEKOR és SÖTÉTÍTŐ- anyagot kínálunk, rendkívül gazdag szín- és méretválasztékban. A hagyományos jacquard függönyök még mindig kedveltek vásárlóink körében, a legismertebb voile és organza fényáteresztő függönyök pedig naponta keresettek. A különböző hímzett nyomott és nyírt modellek mindig igazodnak az aktuális divatirányzatokhoz, készletről azonnal vihetőek. Amennyiben mégsem sikerülne raktárkészletünkről kiválasztani az igazit, üzleteinkben számtalan mintasál között választhatják ki otthonuk számára a legtökéletesebb színű és mintájú kelmét.

 

RÖVIDÁRU-RÉSZLEGÜNKÖN szorgos kezű hölgyvásárlóink időznek szívesen, mivel itt kiváló minőségű alapanyagokat szerezhetnek be kedvteléseikhez; gyöngyök, gyöngyfűző kellékek, csipkék, a szivárvány minden színében pompázó hímzőfonalak közül válogathatnak. 

A kötés szerelmesei kedvező áron kínált, gazdag fonalválasztékunk miatt térnek be gyakran hozzánk.

 

MÉTERÁRU- kínálatunk összeállításakor figyelembe vettük, hogy az aktuális évszak kelméi mellett, mindig helyet kapjanak állandó termékeink. Polcainkról nem hiányozhat a naponta keresett gabardinszövet, nehézselyem, szaténgeorgette, muszlin, tüll, angin, molino, vetex, a különféle mintás vásznak, bélések, filcek.

Kiváló minőségű bútorszöveteinkkel régi, becses bútoraik is újjászülethetnek.

Mielőtt elfeledkeznénk róla, igazi nagy szerelmünk; mindig, mindenhova, bárhova, bármikor, a keret, ablakaink, erkélyeink, teraszaink, világokat elválasztó, és egymásba engedő, örök dísze: a függöny. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy hatalmas választékkal, nagy lelkesedéssel, és semmivel sem kisebb szakértelemmel állunk rendelkezésükre.

 

Reméljük, a kedvenc függöny kiválasztása után széles KARNIS-VÁLASZTÉKUNK is örömükre szolgál, és mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk gyártott alumínium karnisok a legkedveltebbek karnisaink közül. Ezek  oldalfalra, mennyezetre egyaránt szerelhetőek, egysoros vagy többsoros változatban, elhúzószerkezettel vagy a nélkül kaphatóak. Egyedi méretben és formában gyártjuk, igazodva a megrendelő kívánságaihoz.

Rúdkarnisaink között kedveltek a hagyományos fa rudak, a kovácsoltvas hatású karnisok, melyek sokfajta végzáróval kombinálhatóak, fekete, antik réz és matt króm színben kaphatóak. Kedvező áruk miatt egyszerűbb, fa töltésű műanyag karnisaink is keresett termékeink közé sorolhatóak. Az aktuális trendet követő darabok közül a minimál stílusú, inox, vagy a wenge színű modellek a legkeresettebbek.

Forgalmazunk továbbá lapfüggönyökhöz panelkarnist, és többféle rolókarnist. Kedves vásáróink kérésére természetesen karnisaink felszerelését is vállaljuk.

Termékeink közül lényegében otthona minden helyiségébe választhat "meglepetés-ajándékot". 

A nappaliba vastag zseníliaszőnyeget, puha takarót, mutatós díszpárnát; a hálóba ágytakarót, gyapjú pehelygarnitúrát, melyhez selymes ágynemű dukál. A fürdőszoba pikk-pakk átalakul első osztályú törölköző- garnitúráinkkal, és a hozzájuk illő fürdőszobaszőnyegekkel.

Konyhába, étkezőbe, kerti bútorokhoz szépséges abroszokat, terítőket, ülőpárnákat, vagy huzatokat kínálunk. 

 

Várjuk Önöket szeretettel.

 

Elérhetőségeink:

Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991

E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com