Elérhetőségeink: Vác, Széchenyi u. 23. Telefon/fax: 0627 319 404 ; Mobil: +36 20 499 5991 E-mail: aphroditetextilhaz@gmail.com

 

 

Futószőnyegek 80 x 200 cm - S

Futószőnyegeink, EasyClean szennytaszító bevonatuknak,könnyű moshatóságuknak, valamint  csúszásgátló aljuknak köszönhetően nagy igénybevételű helyiségekbe is remek választások. Bátran ajánljuk őket konyhába, előszobába, háztartási helyiségbe vagy fürdőszobába. 

Pillanatok alatt meleg és hangulatos teremtenek kisebb helyiségekben,  játszhatunk a színekkel, mintákkal, akár több darabot is használva.

A minőséghez egyszerű kezelhetőség párosul, mivel ezek a szőnyegek egyszerűen, könnyen tisztíthatóak, de szépségük, és szennytaszító bevonatuk megőrzésének érdekében néhány fontos tanácsot be kell tartanunk:

Elsőként itassuk fel a kiömlött, folyadékot a szőnyegről egy tiszta papírtörlővel, majd tiszta vízzel és tiszta ronggyal finoman dörzsöljük át.

Ha a szőnyeg hosszabb használat után elkoszolódott és mosást igényel, a következők szerint járjunk el:

1. Szőnyegeink mosógépben, kímélő programon, elkülönítve, maximum 30˚C-on, vagy kézi    mosással moshatóak.  (nagyméretű szőnyegeink az erre alkalmas önkiszolgáló mosodák 16kg-os gépeibe egyszerűen kimoshatóak)
2. Tisztításuk során tilos fehérítőt vagy más folttisztító vegyszereket használni.
3. Mosás után alaposan le kell rázni a vizet szőnyegről és száraz, egyenes felületen kiterítve, vagy felakasztva szárítani. 
4. Szárításkor tilos a szőnyeget közvetlen napfénynek kitenni!